Army Sniper

Army Sniper 1.2

Haviksoog gezocht voor schietspel

VOOR

  • Leuke gameplay
  • Goed geluid
  • Fijne besturing

TEGEN

  • Slecht Engels

Uitmuntend
8

Army Sniper is een gratis schietspel voor je Android. Je moet in deze game terroristen neerknallen en dit doe je van grote afstand. Jawel, je bent een scherpschutter.

Beweeg je telefoon en het vizier van je geweer gaat dezelfde kant op. Ben je eenmaal in de buurt van een tegenstander, druk dan op de knop linksonder in je scherm (om langzaam scherp te stellen). Heb je de schobbejak eenmaal op de korrel, dan schiet je snel een kogel op hem af. Army Sniper klinkt als een simpel spel, maar dat valt nog vies tegen. Sommige militanten rennen heen en weer, wat het lastig maakt ze te raken. Anderen zijn juist zo ver weg dat ze erg klein zijn. Denk je ze net allemaal verslagen te hebben, dan komen er weer nieuwe vijanden opdagen.

De game ziet er netjes en verzorgd uit; verwacht van Army Sniper echter geen grafisch wereldwondertje. De geluidseffecten in het spel zijn van goede kwaliteit en de gameplay is prettig. Stoor jij je niet aan een vage verhaallijn in krom Engels, dan beleef je veel plezier aan Army Sniper.

Army Sniper is zo'n spel dat het volledig moet hebben van zijn verslavingsfactor. Het is niet moeders mooiste, maar het speelt wel lekker. Dit maakt het moeilijk om te stoppen met Army Sniper.

Meeste downloads Actiespellen voor android

Meer
Army Sniper

Download

Army Sniper 1.2

Beoordelingen about Army Sniper